یعنی میشه پروژه ها را هم در Sarv CRM مدیریت کرد؟
مدیران عاشق این هستند که وضعیت انجام یک پروژه را در یک صفحه ببینند. و با همین یک نگاه متوجه شوند کدام کارها انجام شده، کدام کارها هنوز انجام نشده، چقدر از برنامه زمانی عقب هستیم و ….!! و از همه مهمتر این که دوست دارند در همان لحظه ای که اینها را مشاهده می کنند، نظرات و سوالاتشان را هم با مدیر پروژه و یا اشخاص مورد نظر در میان بگذارند.
حالا تصور کنید تمامی این اطلاعات را در یک نمودار گانت مشاهده کنید و همانجا بتوانید هرچیزی را که دوست دارید جا به جا کنید:
احتمالا می گویید “خوب این امکان را نرم افزار های مدیریت پروژه مانند مایکروسافت پروژه هم می دهد” اما نکته کار اینجاست که این امکان هم در درون یک نرم افزار CRM فراهم شده ، یعنی پروژه های مربوط به مشتری در کنار دیگر اطلاعات مشتری قرار می گیرد. همه از همه جا به وضعیت پروژه ها دسترسی دارند و می توانند کارهایشان را با توجه به وضعیت پیشرفت پروژه ها هماهنگ کنند. وقتی مشتری با من فروشنده تماس می گیرد و می پرسد که وضعیت واردات کالایی که سفارش داده بودم چیست، لازم نیست که به او بگویم صبر کن و زنگ بزنم به مسئول مربوطه که اگر در شرکت حضور داشت در فایل های مربوط به مشتری من وضعیت را ببیند و بگوید.
با اینکه این امکان داخل نرم افزار CRM است اما به معنای واقعی عمده موضوعات مورد نیاز مدیریت پروژه را جواب می دهد، و شرکت ها خیلی از کارهای زیر را می توانند در قالب یک پروژه مدیریت کننده:
- – ارائه خدمات زمانبر به یک مشتری مهم،
- – طراحی محصول برای مشتری،
- – تحلیل نیازمندی های مشتری
- – واردات یک محصول،
- – شرکت در نمایشگاه،
- – و ……
آیا پروژه برای ما سود آور بوده است؟
بسیار پیش می آید که به همکاران خود می گوییم “با انرژی و وقتی که برای این پروژه گذاشتیم ضرر نکنیم خوبه!”
آیا این حرف ما واقعا درست است؟ برای پاسخ صحیح به این پرسش، امکانات مختلفی را در SarvCRM به هم وصل کرده ایم که در نهایت مدیر با یک نگاه به پروژه علاوه بر وضعیت پیشرفت، هزینه ای که پروژه در بر داشته اعم از نیروی انسانی و دیگر مخارج را نیز بتواند مشاهده کند. همچنین در کنار این هزینه ها قیمت دریافتی پروژه را می ببیند و می تواند با اطلاعات دقیق از همکاران خود بپرسد “کجا اشتباه کرده یم که این پروژه برای ما سودی نداشته است؟”
چند نکته هیجان انگیز !
– می توانیم با موس یک فعالیت را بگیریم و زمان انجامش را کم یا زیاد کنیم، یا اینکه فعالیت را عقب تر ببریم یا جلو بندازیم، یا انتهای یک فعالیت را به ابتدای یک فعالیت دیگر وصل کنیم که خود بخود پیش نیازآن بشود.
– با یک کلیک روی نمودار پروژه به راحتی می توانیم اطلاعات مربوط به پیشرفت پروژه را به روز رسانی کنیم.
– لازم نیست برای پروژه های تکراری دوباره تمام مراحل و وظایف را ایجاد کنیم. می توانیم پروژه های قبلی را کپی کرده وفقط تاریخ انجام آن را تغییر دهیم. معمولا پروژه های ما شبیه به همند ، درسته؟
– می توانیم حق دسترسی های مختلفی برای مشاهده، ویرایش و یا حذف یک پروژه ایجاد کنیم.
نظرات
هنوز نظری داده نشده